دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

بار دیگر یکی از بهترین فایل ها در مورد دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذاییبرای شما نمایش داده می شود که می تواند نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

دانلود-مقاله-کاربرد-هاي-حرارت-دهی-مادون-قرمز-در-صنایع-غذایی

دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی در 8 صفحه در قالب word و قابل ویرایش:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده
در سالهاي اخیر حرارت دهی بوسیله امواج مادون قرمز از روش هاي نوینی است که پیشرفت زیادي در صنایع غذایی داشته است و در آینده نیز با توجه به مزایاي آن در افزایش زمان ماندگاري مواد غذایی همراه با حفظ کیفیت حسـی و تغذیه اي، گسترش زیادي خواهد یافت. در این روش، انرژي حرارتی بصـورت الکترومغناطیسی انتقال می یابد و به وسیله ماده غذایی جذب می شود و حرارت ایجاد می شـــود. از جمله کاربردهاي این فناوري می توان خشـــک کردن، پختن، کباب کردن، بلانچ کردن، پاســـتوریزاســـی